mikkelinpäivän messu

Hattulan kirkon kattokruunu alaviistosta katsottuna, sähkökynttilät palamassa

Arkkienkeli Mikaelin ja Jumalan kaikkien hyvien enkelien sunnuntai, messussa mukana Pyhän Ristin kuoro

"Valtaistuimen, olentojen ja vanhinten ympärillä näin suuren joukon enkeleitä ja kuulin heidän äänensä. Heitä oli lukemattomia, kymmenentuhatta kertaa kymmenentuhatta ja tuhat kertaa tuhat, ja he lausuivat kovalla äänellä:
– Karitsa, joka on teurastettu,
on arvollinen saamaan vallan,
rikkauden, viisauden ja voiman,
kunnian, kirkkauden ja ylistyksen.
(Ilmestyskirja 5:11-12)​​​​​​​

Emme palvo enkeleitä, mutta yhdessä heidän kanssaan ylistämme Jeesusta, Jumalan Karitsaa – myös Hattulan kirkossa!  Tervetuloa messuun!

Saarnaajana ja liturgina on Miikka Anttila ja avustajana Ritva Viitala. Kanttorina toimii Ari Lehtonen ja musiikkiryhmänä on Pyhän Ristin kuoro. Messu suoratoistetaan YouTubessa.

Vielä kesällä oli suunnitelmissa järjestää tänä sunnuntaina Karjalaisen kansan messu, mutta se ei nyt toteudukaan, vaan siirtynee ensi kesään.

YouTube, Hattulan seurakunta

Varhaiskasvatuksen ja diakonian pappi