messu

nelihaarainen valaisin Hattulan kirkossa

kahdentenakymmenentenäkolmantena sunnuntaina helluntaista

Pietari tuli Jeesuksen luo ja sanoi:  "Herra, jos veljeni yhä uudestaan tekee väärin minua kohtaan, niin kuinka monta kertaa minun on annettava hänelle anteeksi?  Peräti seitsemän kertaako?" (Matt. 18: 21)​​​​​​​

Tarina ei kerro, oliko Andreas niin mahdoton kiusankappale vai oliko kyse jostain muusta veljestä, mutta Jeesuksen vastauksen voit lukea Raamatusta.  Tosin voit myös tulla Hattulan kirkkoon kuulemaan sen ja nauttimaan pyhää ehtoollista.  Messun liturgina ja saarnaajana on Aleksi Riikonen ja kanttorina Elina Remes.  Tänä sunnuntaina Suomessa on myös isänpäivä.

Muistathan käyttää käsidesiä kirkkoon tullessasi ja pitää sopivan välimatkan muihin kuin oman perheesi jäseniin sekä istumapaikkaa valitessasi että ehtoollisella käydessäsi.  Suosittelemme myös maskin käyttöä, sillä tautia on liikkeellä täälläkin päin.

Messu suoratoistetaan YouTubessa Hattulan seurakunnan kanavalla, kuitenkin niin, että yksittäiset kirkossakävijät eivät näy.  Tervetuloa osallistumaan myös internetin välityksellä!

YouTube, Hattulan seurakunta

seurakuntapastori, rippikoulu ja nuorisotyö