seurakuntailta

Kirkon ulkomaanavun "Toisenlaisen lahjan" ilta. Tämä tilaisuus on viimeinen perättäisten keskiviikkojen seurakuntailloista.

"Toisenlainen Lahja" on aineeton lahja, jolla ilahdutat ystävääsi ja autat samalla kehitysmaiden ihmisiä.  Kirkon ulkomaanapu hankkii varoja "Toisenlaisilla lahjoilla".  Tervetuloa keskiviikkoiltana kirkkoon; diakoniatyöntekijä Sari Airola kertoo aiheesta enemmän.

Tämä tilaisuus on viimeinen neljän perättäisen keskiviikkoillan seurakuntailloista.  (Edelliset olivat 21.10. helluntaiseurakunnan Kotikirkossa sekä 28.10. ja 4.11. Hattulan kirkossa.)

Tilaisuuteen on vapaa pääsy.  Halutessasi voit sytyttää kirkon lähetyskynttelikköön puolen euron hintaisen kynttilän Lähetyslentäjien hyväksi.

"Toisenlainen Lahja" on Kirkon ulkomaanavun rekisteröity tavaramerkki.

Parolantie 45
13720 Parola