Sururyhmä

to 19.11. kello 17.00 - 18.30
Puuhis

Vertaistukiryhmä läheisensä menettäneille. Ryhmän ensimmäinen kokoontuminen. Ilmoittautuminen etukäteen.

Sururyhmä to 19.11.2020 - 28.1.2021 (6 kokoontumiskertaa) Hattulan seurakunnan tiloissa Parolassa. Vertaistukiryhmä läheisensä menettäneille.

Sururyhmä on tarkoitettu Sinulle, joka olet menettänyt läheisesi hiljattain tai viime vuosien aikana. Ryhmässä voi keskustella ja kuunnella, jakaa ajatuksiaan tai olla vain hiljaa. Mukana ovat seurakunnan työntekijät: diakonissa Ritva Viitala ja pastori Miikka Anttila.

Surutyö on usein kovaa ja raskasta työtä. Siksi siinä tarvitaan myös toisia; läheisiä, ystäviä, toisia samoin kokeneita sekä ammattiauttajia.  Seurakunnissa järjestetään sururyhmiä läheisensä menettäneille.

Ilmoittautuminen Ritvalle (tiedot alla) 2.-13.11. välisenä aikana.