messu

Ikoni, jossa kuvattuna kaikkivaltias Kristus eli Pantokrator

tuomiosunnuntaina

Tuomiopäivää ei voi merkitä kalenteriin eikä mainostaa lehdessä eikä netissä, koska sen ajankohta ei ole etukäteen tiedossa.  Sen sijaan tuomiosunnuntai eli Kristuksen kuninkuuden sunnuntai löytyy kalenteristamme.  Tuomiosunnuntai on kirkkovuoden viimeinen sunnuntai, viikkoa ennen ensimmäistä adventtisunnuntaita.

Saarnavuorossa ja ehtoollisen viettoa johtamassa on Miikka Anttila, avustava pappi Virpi Järvinen.  Kanttorina on Elina Remes.

Messuun on kutsuttu vuoden 2021 rippikouluista Huilis-ripari, Kesä 3 ja Kesä 4 ryhmät huoltajineen. Messun jälkeen rippikouluinfo ja turvatietolomakkeiden täyttäminen.

Turvavälien säilyttämiseksi kirkossa joka toinen penkkirivi on suljettu.  Oman kasvomaskin käyttöä suositellaan.

Varhaiskasvatuksen ja diakonian pappi

Teologinen blogi perikoopit.blogspot.fi