Kauneimmat joululaulut

suoratoistona YouTubessa

Suomen Lähetysseuran Kauneimmat joululaulut toivoa luomassa: voit laulaa mukana kotona tai missä liikutkin!

Lauluvihkoja on tänä vuonna postitettu vanhemmalle väelle. Nuoremmat voivat löytää niitä esimerkiksi kirjastolta.

Lähetyksessä Hattulan kirkosta musisoivat Ari Lehtonen & Pyhän Ristin kuoron pienryhmä, juontajana Jouni Salko.
Kuvaus- ja striimaustiimi Antti Lehtonen & Mikael Viljakainen.

Lähetyksen katsominen on maksutonta eikä vaadi kirjautumista.

Yhteislaulut Kauneimmat Joululaulut 2020 -vihkosta:
1 Arkihuolesi kaikki heitä
22 Pienikin valo pimeän poistaa
2 Niityllä lunta (Tulkoon joulu)
19 Kilisee, kilisee kulkunen
6 Hiljaa, hiljaa (Joulun kellot)
13 Jouluna he kaikki ovat täällä
16 Lumi on jo peittänyt (Varpunen jouluaamuna)
5 En etsi valtaa, loistoa
24 On jouluyö, sen hiljaisuutta (Sydämeeni joulun teen)
11 Taivahalla syttyy juuri (Jouluilta)
7 Keneltä sai tähden (Taivas sylissäni)
9 Heinillä härkien kaukalon
10 Jouluyö, juhlayö
23 Maa on niin kaunis

Suomen Lähetysseura on toimittanut Kauneimmat Joululaulut -vihkon.

Halutessasi voit antaa lahjasi Suomen Lähetysseuran joulukeräykseen:

MobilePay-numerolla 24174
tai pankkisiirrolla tilille FI38 8000 1400 1611 30, viitenumero 40744 22002 33457 5
(keräysluvat voimassa 31.12.2020 asti, Manner-Suomessa lupa RA/2020/3 ja Ahvenanmaalla ÅLR 2019/6111).

Kiitoksia ja hyvää joulua!

YouTube, Hattulan seurakunta

kappalainen (osa-aik.)
Parolantie 45
13720 Parola

Pastori kypsässä keski-iässä löysi monien pätkätöiden jälkeen itselleen vakituisen paikan Hattulan seurakunnasta vuonna 2017 ja muutti tänne.  Kappalaisen virassa teen osani kaikille papeille kuuluvista töistä:  saarnaan, messuan, kastan ja hautaan, tapaan seurakuntalaisia ja vierailen hoitolaitoksissa.  Vuonna 2021 olen "Huilisriparin" ja kesän kolmosriparin pappi.  Lisäksi huolehdin seurakunnan lähetystyöhön ja aikuistyöhön liittyvistä asioista.  Maaliskuun 2020 alusta lähtien olen hoitanut virkaani osa-aikaisesti (70 %), mikä tarkoittaa työpäivien määrän vähentämistä, kun seurakuntapapin työaikaa ei muuten mitata.

Minut vihittiin pappisvirkaan vuonna 1990 Kuopiossa, ja ehdin saada kuukausipalkkaa papin töistä neljältätoista eri seurakunnalta Suomessa ennen asettumistani Hattulaan.  Seurakuntapapin töiden lisäksi olen ollut myös lähetystyössä (1995-98 Namibiassa), kriisinhallintajoukon sotilaspappina (2013-14 Afganistanissa), opettajan sijaisena, freelance-kielenkääntäjänä ja koti-isänä.  (Ainoa lapseni on jo aikuinen eikä asu täällä päin.)