aattokirkko

Kultapukuinen, kultasiipinen alttariliinaan kirjailtu enkeli Tyrvännön kirkossa
suoratoistona Facebookissa

Jouluaaton sanajumalanpalvelukseen voi osallistua "etänä" internetin välityksellä. Kuva ja ääni suoratoistetaan Tyrvännön kirkosta.

"Katso, pimeys peittää maan,
yön synkkyys kansat.
Mutta sinun taivaallesi kohoaa aamunkoi,
Herran kirkkaus hohtaa sinun ylläsi." (Jesaja 60:2)

Jouluaattona joulu on jo ovella:  olemme profeettojen lupausten toteutumisen ovella.  Pelastuksen kaipuu on saamassa vastauksensa.  Lupaus Vapahtajasta on täyttymässä.

Kokoontumisrajoitusten vuoksi seurakunta ei voi kokoontua kirkkoon, mutta jumalanpalvelus suoratoistetaan Hattulan seurakunnan Facebook-sivulle, josta sitä voi katsoa suorana lähetyksenä ja jonkin aikaa myös jälkeenpäin nauhoitteena.

Papin tehtävissä on Miikka Anttila, kanttorina Elina Remes, laulajana Katja Taipale ja huilistina Milka Korhonen.

Etäkolehti kerätään Suomen Lähetysseuran joulukeräykseen.  Voit antaa lahjasi
MobilePay-numerolla 24174
tai pankkisiirrolla tilille FI38 8000 1400 1611 30, viitenumero 4 07442 20023 34575
(keräysluvat voimassa 31.12.2020 asti, Manner-Suomessa lupa RA/2020/3 ja Ahvenanmaalla ÅLR 2019/6111).

– Hattulan seurakunnassa on perinteisesti vietetty jouluaattona jumalanpalveluksia myös Hattulan kirkossa kello 16 ja 22, mutta tänä vuonna niitä ei ole edes "etänä".  Hattulan kirkosta suoratoistetaan jouluaamun jumalanpalvelus seurakunnan YouTube-kanavalla (katso erillistä tapahtumailmoitusta).

Facebook, Hattulan seurakunta

Parolantie 45