jouluaamun jumalanpalvelus

Hattulan kirkko ja ympäröiviä puita lumihuurteessa talvisena päivänä
suoratoistona YouTubessa

Jouluaamun jumalanpalvelukseen voi osallistua "etänä" internetin välityksellä, lähetys Hattulan kirkosta

"Nyt Betlehemiin!  Siellä me näemme sen, mitä on tapahtunut, sen, minkä Herra meille ilmoitti." (Luukas 2: 15)

Kokoontumisrajoitusten vuoksi seurakunta ei voi kokoontua kirkkoon, mutta jouluaamun jumalanpalvelus on nähtävissä seurakunnan YouTube-kanavalla sekä suorana lähetyksenä että jonkin aikaa jälkeenpäin nauhoitteena.  Suoratoisto tapahtuu seurakunnan Facebook-sivulla.  Lähetyksen seuraaminen on maksutonta eikä edellytä kirjautumista.

HUOM!  Lähetys alkaa siis aamuyhdeksältä, mikä on vakiintunut jouluaamun jumalanpalveluksen alkamisaika Hattulassa.

Papin tehtävissä on kappalainen Jouni Salko ja kanttorina Elina Remes.  Laulusooloja esittää Rauno Rantaniemi.

Etäkolehti kerätään Suomen Ev.-lut. Kansanlähetykselle nimikkolähettimme työn tukemiseen, raamatunkäännöstyöhön vähemmistökielille Venäjällä.  Voit antaa lahjasi
pankkisiirrolla tilille FI14 5043 1920 0034 52, viitenumero 604 04042 01021 31350
(keräyslupa voimassa 31.12.2021 asti Manner-Suomessa, lupa RA/2017/54)

YouTube, Hattulan seurakunta

kappalainen (osa-aik.)
Parolantie 45
13720 Parola

Pastori kypsässä keski-iässä löysi monien pätkätöiden jälkeen itselleen vakituisen paikan Hattulan seurakunnasta vuonna 2017 ja muutti tänne.  Kappalaisen virassa teen osani kaikille papeille kuuluvista töistä:  saarnaan, messuan, kastan ja hautaan, tapaan seurakuntalaisia ja vierailen hoitolaitoksissa.  Vuonna 2022 olen ykkösriparin pappi.  Lisäksi huolehdin seurakunnan lähetystyöhön ja aikuistyöhön liittyvistä asioista.  Maaliskuun 2020 alusta lähtien olen hoitanut virkaani osa-aikaisesti (70 %), mikä tarkoittaa työpäivien määrän vähentämistä, kun seurakuntapapin työaikaa ei muuten mitata.

Minut vihittiin pappisvirkaan vuonna 1990 Kuopiossa, ja ehdin saada kuukausipalkkaa papin töistä neljältätoista eri seurakunnalta Suomessa ennen asettumistani Hattulaan.  Seurakuntapapin töiden lisäksi olen ollut myös lähetystyössä (1995-98 Namibiassa), kriisinhallintajoukon sotilaspappina (2013-14 Afganistanissa), opettajan sijaisena, freelance-kielenkääntäjänä ja koti-isänä.  (Ainoa lapseni on jo aikuinen eikä asu täällä päin.)

Virkavapaalla 31.5.2022 asti, sijaisena Ari Lehtonen.