perhejumalanpalvelus

iso ikkuna, josta näkyy talvimaisema illan hämärtyessä, ikkunan sisäpuolella oikealla kynttilöitä pöydällä
suoratoistona Facebookissa

Tervetuloa etänä kynttilänpäivän jumalanpalvelukseen. Tämä tilaisuus on koko seurakuntaa varten, mutta erityisesti huomioimme nyt perheen pienimmät.

Kynttilänpäivää vietetään sen muistoksi, kun Maria ja Joosef veivät Jeesus-lapsen ensimmäistä kertaa Jerusalemin temppeliin.  Tapahtumasta kerrotaan Luukkaan evankeliumin toisessa luvussa pian jouluevankeliumin jälkeen.

Kokoontumisrajoitusten jatkuessa seurakunta ei voi kokoontua yhteen paikkaan, mutta työryhmä toteuttaa perhejumalanpalveluksen Hattulan seurakuntatalon salissa, josta videokuva ja ääni suoratoistetaan seurakunnan Facebook-sivulle.  Mukana ovat Miikka Anttila, Johanna Pennanen, Henriikka Aitto-oja ja Elina Remes sekä kameran takana Antti Lehtonen ja Mikael Viljakainen, jotka välillä myös laulavat tuttuja virsiä kameran edessä...

Virret ovat Jumala loi (135), Taivaan Isä suojan antaa (503), Suojelusenkeli (971) ja Jumalan kämmenellä (499).

Kynttilänpäivä on Yhteisvastuukeräyksen avauspäivä.

Jumalanpalveluksen seuraaminen onnistuu myös ilman kirjautumista Facebookiin.

Facebook, Hattulan seurakunta

Varhaiskasvatuksen ja diakonian pappi