messu (poikkeusjärjestelyin)

Etualalla Hattulan kirkon ehtoollisviinikannu ja kaksi alttarikynttilää, taustalla epätarkkana kirkkosalia
suoratoistona YouTubessa, sitten 11.15‒12.00 ehtoollisen jako Hattulan kirkossa

Tervetuloa etänä Hattulan kirkossa kello 10 alkavaan messuun, jonka pieni työryhmä toteuttaa ja suoratoistaa internetiin. Lähetyksen jälkeen kirkon ovet avataan kello 11.15, minkä jälkeen kirkossa saa käydä enintään 7 henkilöä kerrallaan. Messussa pyhitetyt ehtoollisaineet ovat tarjolla, ja pappi jakaa niitä alttarikaiteen luona. Suntio ohjeistaa kirkon ovella. Ovet suljetaan kello 12.00.

On ensimmäinen paastonajan sunnuntai, ja pandemiasta aiheutuvat kokoontumisrajoitukset jatkuvat.  Pieni työryhmä toimittaa messun suljetuin ovin.  Messua voi seurata suorana lähetyksenä YouTubessa. Liturgina ja saarnaajana on seurakuntapastori Aleksi Riikonen, kanttorina Elina Remes ja musiikkiavustajana Katja Taipale, laulu.

Suoratoistetun messun jatkona kirkko on avoinna kello 11.15–12.00, niin että sisällä voi käydä enintään seitsemän (7) henkilöä kerrallaan.  Messussa pyhitettyä ehtoollisleipää ja viiniä on alttarilla, ja alttarikaiteen luona voi käydä nauttimassa pyhän ehtoollisen, jota jakaa seurakuntapastori Miikka Anttila.  Halutessasi voit sytyttää lähetyskynttelikköön kynttilän (0,50 €/kpl) SAT-7:n ohjelmien hyväksi.  Hattulan kirkko sijaitsee Rahkoilanmäellä osoitteessa Kirkkotie 29, Hattula.

YouTube, Hattulan seurakunta

seurakuntapastori, rippikoulu ja nuorisotyö