messu (poikkeusjärjestelyin)

Etualalla Hattulan kirkon ehtoollisviinikannu ja kaksi alttarikynttilää, taustalla epätarkkana kirkkosalia
suoratoistona YouTubessa, sitten 11.15‒12.15 ehtoollisen jako Hattulan kirkossa

Tervetuloa etänä Hattulan kirkossa kello 10 alkavaan messuun, jonka pieni työryhmä toteuttaa ja suoratoistaa internetiin. Lähetyksen jälkeen kirkon ovet avataan kello 11.15, minkä jälkeen kirkossa saa käydä enintään neljä henkilöä kerrallaan. Messussa pyhitetyt ehtoollisaineet ovat tarjolla, ja pappi jakaa niitä alttarikaiteen luona. Suntio ohjeistaa kirkon ovella. Ovet suljetaan kello 12.15.

On toinen paastonajan sunnuntai, ja pandemiasta aiheutuvat kokoontumisrajoitukset jatkuvat.  Pieni työryhmä toimittaa messun suljetuin ovin.  Messua voi seurata suorana lähetyksenä YouTubessa. Liturgina ja saarnaajana on kirkkoherra Virpi Järvinen, kanttorina Elina Remes ja musiikkiavustajana Rauno Rantaniemi, laulu.

Suoratoistetun messun jatkona kirkko on avoinna kello 11.15–12.15, niin että sisällä voi käydä enintään neljä (4) henkilöä kerrallaan.  Messussa pyhitettyä ehtoollisleipää ja viiniä on alttarilla, ja alttarikaiteen luona voi käydä nauttimassa pyhän ehtoollisen, jota seurakunnan pappi jakaa.  Halutessasi voit sytyttää lähetyskynttelikköön kynttilän (0,50 €/kpl) SAT-7:n ohjelmien hyväksi.  Hattulan kirkko sijaitsee Rahkoilanmäellä osoitteessa Kirkkotie 29, Hattula.