messu (poikkeusjärjestelyin)

Vaaleaan liinaan kirjailtu violettipukuinen, violettisiipinen polvistunut enkeli
suoratoistona Facebookissa, sitten kello 11.15‒12.15 ehtoollisen jako Tyrvännön kirkossa

Neljäs paastonajan sunnuntai on "leipäsunnuntai". Poikkeusolojen jatkuessa pieni työryhmä toteuttaa messun, joka suoratoistetaan seurakunnan Facebook-sivulla. Messussa pyhitetty leipä ja viini on jaossa jälkeenpäin Tyrvännön kirkossa niin, että kirkkosalissa saa käydä enintään neljä ehtoollisella kävijää kerrallaan.

Jeesus sanoi:  ”Minä olen elämän leipä.  Teidän isänne söivät autiomaassa mannaa, ja silti he ovat kuolleet.  Mutta tämä leipä tulee taivaasta, ja se, joka tätä syö, ei kuole.  Minä olen tämä elävä leipä, joka on tullut taivaasta, ja se, joka syö tätä leipää, elää ikuisesti.  Leipä, jonka minä annan, on minun ruumiini.  Minä annan sen, että maailma saisi elää.”  (Johanneksen evankeliumin kuudennesta luvusta)

Palvelusvuorossa ovat seurakuntapastori Miikka Anttila ja kanttori Elina Remes.  Suoratoistetun messun jälkeen kirkon ovet avataan kello 11.15 tunnin ajaksi ehtoollisen jakamista varten.

Tyrvännön kirkon osoite on Kirkkomäki 10, 14620 Tyrväntö, Hattula.

Facebook, Hattulan seurakunta

Parolantie 45