messu (poikkeusjärjestelyin)

punatiilinen Hattulan kirkon kellotorni alaviistosta katsottuna
suoratoistona YouTubessa, sitten 11.15‒12.15 ehtoollisen jako Hattulan kirkossa (HUOM! paikka)

On ensimmäinen sunnuntai pääsiäisestä. Pieni työryhmä toteuttaa messun suljetuin ovin ja suoratoistaa sen internetiin. Kello 11.15 alkaen Hattulan kirkkoon saa tulla yksitellen tai perheittäin nauttimaan ehtoollisen. HUOM! Aiemmasta tiedotuksesta poiketen lähetys on Hattulan kirkosta, joten ehtoollinenkin jaetaan siellä (eikä Tyrvännössä).

Kokoontumisrajoitusten jatkuessa messu toimitetaan suljetuin ovin ja suoratoistetaan internetiin.  Papin tehtävissä on kirkkoherra Virpi Järvinen ja kanttorina Elina Remes.

Koteihin jaetussa painetussa kausitiedotteessa "Hattulan seurakunnan kevät" on kerrottu, että tämän huhtikuun 11. päivän messu olisi Tyrvännön kirkossa.  Teknisistä syistä se on kuitenkin siirretty Hattulan kirkkoon.  Suora lähetys internetissä on Hattulan kirkosta, ja myös ehtoollisen jakaminen messun jälkeen tapahtuu siellä.  Videokuvan suoratoisto tapahtuu seurakunnan YouTube-kanavalla; Facebook on vain varayhteys.

Hattulan kirkon ovet avataan kello 11.15 tunniksi, niin että messussa pyhitetty leipä ja viini ovat jaossa alttarikaiteen luona.  Voit tulla itseksesi tai saattajan kanssa tai perheinesi, niin että kirkkosalissa on enintään neljä ehtoollisella kävijää kerrallaan.  Ota itsellesi pöydältä puhdas pikari, kun tulet alttarikaiteen luo.

YouTube, Hattulan seurakunta