Suvivirren yhteisveisuu Hattulassa

Hattulan ja Tyrvännön kirkonmäet, Pyhän Ristin kirkon niitty, Mierolan silta, Hattulan seurakuntatalon puisto

Lauletaan ja veisataan suvivirren 571 kaikki säkeistöt yhdessä ja samanaikaisesti eri puolilla Hattulaa. Mukana on Pyhän Ristin kuoron laulajia. "Oma virsikirja ois kiva."

"Keväisen kaunistuksen se saa kuin Libanon!"​​​​​​​

Pohjoisilla leveysasteillamme on suvivirren aika.  Myös ne harvemmin lauletut säkeistöt veisataan yhdessä.  Pandemiasta johtuvat rajoitukset estävät suurten joukkojen kokoontumisen, ja niinpä virttä lauletaan viideltä iltapäivällä yhtaikaa useammassa paikassa ulkoilmassa.  Jos yhteen paikkaan tulee yli kymmenen laulajaa, sielläkin jakaannutaan eri suuntiin.  Muutenkin muistamme turvavälit.

Yhteisveisuupaikat:
- Tyrvännön kirkon pihamaalla (Kirkkomäki 10, Tyrväntö)
- Hattulan kirkko, ulkona kirkonmäellä (Kirkkotie 29, Rahkoila)
- Mierolan silta (Kirkkotie 15:n paikkeilla)
- Hattulan Pyhän Ristin kirkon niityllä (Vanhankirkontie 41, Hurttala)
- Hattulan seurakuntatalon puisto (Mäkeläntie 3, Parola)

Pyhän Ristin kuoron laulajia on mukana.  Laulaminen on ilmaista :)

Ota mukaan oma virsikirja.  Vuonna 1986 ja sen jälkeen painetuissa suomenkielisissä virsikirjoissa suvivirren numero on 571.  Myös sitä vanhemmat vuoden 1938 jälkeen painetut virsikirjat käyvät, sillä suvivirren sanat ovat niissä samat, mutta numero on 557.

Suvivirren jälkeen saa jäädä veisaamaan muutamia muitakin hyviä virsiä, jos siltä tuntuu ja laulattaa eikä sade kastele virsikirjaa (mutta siihen on hyvä olla korkeintaan 35 vuotta vanha virsikirja).

Parolantie 45
13720 Parola