su 25.7. kello 10.00 - 11.30
Pyhän Ristin kirkko

Messu Pyhän Ristin kirkossa klo 10. Pappina Miikka Anttila, avustava pappi Jouni Salko. Kanttorina Ari Lehtonen.

Tervetuloa viettämään messua Pyhän Ristin kirkkoon! Yhdeksäntenä sunnuntaina helluntaista aiheena on "totuus ja harha".  Jumalanpalveluksessa lauletaan virret 533 (säk. 1-3), 128, 115 (säk. 1-5), 484, 222 ja 549.

Osallistujia pyydetään pitämään turvavälit, käyttämään maskeja ja huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta. Henkilökunta opastaa paikan päällä.

Parolantie 45
13720 Parola

Varhaiskasvatuksen ja diakonian pappi

kappalainen (osa-aik.)
Parolantie 45
13720 Parola

Pastori kypsässä keski-iässä löysi monien pätkätöiden jälkeen itselleen vakituisen paikan Hattulan seurakunnasta vuonna 2017 ja muutti tänne.  Kappalaisen virassa teen osani kaikille papeille kuuluvista töistä:  saarnaan, messuan, kastan ja hautaan, tapaan seurakuntalaisia ja vierailen hoitolaitoksissa.  Vuonna 2021 olen "Huilisriparin" ja kesän kolmosriparin pappi.  Lisäksi huolehdin seurakunnan lähetystyöhön ja aikuistyöhön liittyvistä asioista.  Maaliskuun 2020 alusta lähtien olen hoitanut virkaani osa-aikaisesti (70 %), mikä tarkoittaa työpäivien määrän vähentämistä, kun seurakuntapapin työaikaa ei muuten mitata.

Minut vihittiin pappisvirkaan vuonna 1990 Kuopiossa, ja ehdin saada kuukausipalkkaa papin töistä neljältätoista eri seurakunnalta Suomessa ennen asettumistani Hattulaan.  Seurakuntapapin töiden lisäksi olen ollut myös lähetystyössä (1995-98 Namibiassa), kriisinhallintajoukon sotilaspappina (2013-14 Afganistanissa), opettajan sijaisena, freelance-kielenkääntäjänä ja koti-isänä.  (Ainoa lapseni on jo aikuinen eikä asu täällä päin.)