Kesäillan konsertti: Duo Toivio-Puusepp uudessa kirkossa

Kesäillan konsertti Hattulan uudessa kirkossa Duo Toivio-Puusepp: Seeli Toivio, sello ja laulu & Lily-Marlene Puusepp, harppu

Sello, harppu ja laulu soivat Hattulan uudessa kirkossa torstaina 29.7. klo 19 alkavassa konsertissa. Ohjelmassa, joka kestää noin tunnin, kuullaan mm. Oskar Merikannon ja Toivo Kuulan lauluja, sekä harppumusiikkia ja tietenkin selloa harpun säestyksellä. Sellisti ja mezzosopraano Seeli Toivio ja harpisti Lily-Marlene Puuseppin duon ohjelmistossa on mm. monta sellomusiikin helmeä, kuten Järnefeltin Kehtolaulu, Saint-Saensin Joutsen ja O. Merikannon Romanssi.  Artistit kertovat soittimistaan musiikin lomassa; Toivio yli 200-vuotiaasta sellostaan ja Puusepp suuresta kultaisesta harpustaan. Duo Toivio-Puusepp on esiiintynyt vuodesta 2015 lukuisissa kotimaan kirkoissa, ja levyttänyt myös cd-levyjä, jotka ovat konsertissa myytävänä (kortit käy). Ohjelma maksaa 10 euroa (käteisellä), konserttiin on vapaa pääsy. Levyostoissa käy kortit. Tervetuloa kesäillan konserttiin!