Kouluun lähtevien siunaaminen

Uudet ekaluokkalaiset lähetetään koulutielle siunausten saattelemina!

Koulun aloittaminen on lapsen ja perheen elämässä merkittävä taitekohta. Kouluun lähteminen voi uudesta ekaluokkalaisesta tuntua vähän jännittävältä. Vanhemmillakin on jännitystä, huolta ja haikeutta. Toivottavasti kaikilla kuitenkin iloa ja intoa uuden hienon elämänvaiheen edessä! Reppuun on hyvä pakata ripaus rohkeutta, tästä Aleksi-pappi laulaa!

Tilaisuudessa kouluun lähtevät kutsutaan siunattaviksi alttarin ääreen. Mukana voi olla vanhempi tai muu aikuinen saattamassa.

Aiempina vuosina tilaisuus on järjestetty Pyhän Ristin kirkossa, mutta nyt Hattulan kirkossa, jotta voimme pitää riittävät turvavälit.

"Jeesus, sinä itsekin olet ollut pieni. Tule mukaan leikkeihin, siunaa koulutieni." (virrestä 488) - Laulamme tämän virren sekä tutun "Jumalan kämmenellä" (virsi 499) sekä saatamme lapset ja perheet matkaan iloisella urkujensoitolla!

Lämpimästi tervetuloa!

Parolantie 45