su 29.8. klo 10.00 – 11.00
Krusifiksi, saarnapulpetti ja pylväs Hattulan Pyhän Ristin kirkossa

Pyhän Ristin kirkko

On neljästoista sunnuntai helluntaista. Tämä kokoontuminen on viimeinen Pyhän Ristin kirkossa tänä vuonna järjestettävä ehtoollisjumalanpalvelus.

"Rakkaus ei tee lähimmäiselle mitään pahaa.  Näin rakkaus toteuttaa koko lain."
(Room. 13: 10)

Tervetuloa viettämään messua Pyhän Ristin kirkkoon.  Saarnavuorossa on kappalainen Jouni Salko ja avustavana pappina Virpi Järvinen.  Laulamme yhdessä ilman säestystä Ari Lehtosen johdolla ja muutamien kuorolaisten tuella.

Virret:  205:1-5.  334:5-8.  401.  462.  452.  575.

Osallistujia pyydetään pitämään turvavälit, käyttämään maskeja ja huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta. Henkilökunta opastaa paikan päällä.

Messuun voi osallistua myös etänä Hattulan seurakunnan YouTube-kanavalla.

Kolehti kerätään Kirkon diakoniarahastolle.  Siihen voi osallistua etänä pankkisiirrolla tilille FI15 8000 1100 0602 28 (keräyslupa RA/2020/1364).

YouTube, Hattulan seurakunta

kappalainen (osa-aik.)
Parolantie 45
13720 Parola

Pastori kypsässä keski-iässä löysi monien pätkätöiden jälkeen itselleen vakituisen paikan Hattulan seurakunnasta vuonna 2017 ja muutti tänne.  Kappalaisen virassa teen osani kaikille papeille kuuluvista töistä:  saarnaan, messuan, kastan ja hautaan, tapaan seurakuntalaisia ja vierailen hoitolaitoksissa.  Vuonna 2022 olen ykkösriparin pappi.  Lisäksi huolehdin seurakunnan lähetystyöhön ja aikuistyöhön liittyvistä asioista.  Maaliskuun 2020 alusta lähtien olen hoitanut virkaani osa-aikaisesti (70 %), mikä tarkoittaa työpäivien määrän vähentämistä, kun seurakuntapapin työaikaa ei muuten mitata.

Minut vihittiin pappisvirkaan vuonna 1990 Kuopiossa, ja ehdin saada kuukausipalkkaa papin töistä neljältätoista eri seurakunnalta Suomessa ennen asettumistani Hattulaan.  Seurakuntapapin töiden lisäksi olen ollut myös lähetystyössä (1995-98 Namibiassa), kriisinhallintajoukon sotilaspappina (2013-14 Afganistanissa), opettajan sijaisena, freelance-kielenkääntäjänä ja koti-isänä.  (Ainoa lapseni on jo aikuinen eikä asu täällä päin.)