Joulun odotuksessa

Nuoria kuorolaisia laulamassa

Sibelius-opiston joulukonsertti

Sibelius-opiston laulunopiskelijoiden, Nuorisokuoron ja Kamariorkesterin jo perinteeksi muodostuneessa joulukonsertissa Hattulan kirkossa kuullaan torstaina 2.12. klo 19 jouluista barokkimusiikkia sekä joululauluja kotimaasta ja maailmalta. Laulajia avustaa pianisti Iina Harjula sekä Kuutti Nurkkala, trumpetti ja Hetti Paavolainen, viulu. Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma 5 euroa. Koronaturvallisuuden vuoksi huolehdimme hyvästä käsihygieniasta ja turvaväleistä sekä suosittelemme maskin käyttöä. Tervetuloa tunnelmalliseen konserttiin!

Vilma Allenius - Erika Ansahaju – Liisa Keinonen - Aino Korhonen – Inkeri Lintervo, laulu

Iina Harjula, piano

Kuutti Nurkkala, trumpetti

Sibelius-opiston Nuorisokuoro ja Nuorisokuoron lauluyhtye, johtaa Taina-Maaria Rautasuo