Kauneimmat joululaulut

su 12.12. klo 16.00
Kauneimpien joululaulujen logo, keskellä punainen sinetti, jossa tyylitellyt kirjaimet K ja J

HUOM! KORONAPASSI! Laulamme yhdessä. ‒ Tilaisuus suoratoistetaan seurakunnan YouTube-kanavalla.

• Kolmantena adventtisunnuntaina laulamme yhdessä Kauneimpia joululauluja Hattulan kirkossa.

Kolehti Suomen Lähetysseuran joulukeräykseen (tarkempia tietoja alempana).
Tekee hyvää!

– Tähän tilaisuuteen osallistuvilla on oltava mukanaan koronapassi.

Suomen Lähetysseura toimittaa joka vuosi uudet joululauluvihkot seurakunnille.  Vastalahjana osallistumme Lähetysseuran joulukeräykseen.  Voit antaa lahjan, joka muuttaa lapsen elämän jossain päin maailmaa.  Halutessasi voit antaa lahjasi käteisenä kirkossa tai sitten muulla tavoin – lisätietoa keräyskohteista ja lahjoittamisen tavoista on lauluvihkossa, jonka saat pitää tilaisuuden jälkeen omanasi!  Lahjoituksen voi antaa esimerkiksi MobilePaylla (numero 61408), pankkisiirrolla tai tekstiviestillä.  Internetissä on myös huijauksia, joten kannattaa varoa linkkejä, joita tarjotaan lahjoituksen tekemistä varten.

Tilaisuus suoratoistetaan seurakunnan YouTube-kanavalla.

YouTube, Hattulan seurakunta