jouluaamun messu

kirkon alttari joulun aikaan, vasemmalla joulukuusi

Ehtoollisjumalanpalvelus ensimmäisenä joulupäivänä. – Kirkossa saa olla enintään 250 henkeä. Tilaisuuteen voi osallistua myös "etänä" seurakunnan YouTube-kanavalla.

"Paimenet sanoivat toisilleen:  'Nyt Betlehemiin! Siellä me näemme sen, mitä on tapahtunut, sen, minkä Herra meille ilmoitti.'
He lähtivät kiireesti ja löysivät Marian ja Joosefin ja lapsen, joka makasi seimessä.  Tämän nähdessään he kertoivat, mitä heille oli lapsesta sanottu.  Kaikki, jotka kuulivat paimenten sanat, olivat ihmeissään.  Mutta Maria kätki sydämeensä kaiken, mitä oli tapahtunut, ja tutkisteli sitä."  (Luukas 2: 15-19)

Tervetuloa joulukirkkoon!  Seurakunnan työntekijöistä palvelusvuorossa ovat Miikka Anttila, Jouni Salko ja Ari Lehtonen.

YouTube, Hattulan seurakunta

Parolantie 45