messu

su 16.1. klo 10.00 – 11.30

toisena sunnuntaina loppiaisesta

"Laulakaa ylistystä Herralle,
valtaisat ovat hänen tekonsa!
Levitköön tieto niistä yli maanpiirin."  (Jesajan kirjan 12. luvusta)

Saarnavuorossa ja ehtoollisen viettoa johtamassa on kappalainen Jouni Salko avustajanaan kirkkoherra Virpi Järvinen.  Kanttorina on Ari Lehtonen ja lukijana Jussi Suomaa.

Virret:  340.  728.  965.  446:1-3.  367:1-3.  345:1.

Kasvomaskin käyttö on erittäin suositeltavaa.  Joka toinen penkkirivi on suljettu.

Messu videokuvataan ja suoratoistetaan seurakunnan YouTube-kanavalla.

YouTube, Hattulan seurakunta

kappalainen (osa-aik.)
Parolantie 45
13720 Parola

Pastori kypsässä keski-iässä löysi monien pätkätöiden jälkeen itselleen vakituisen paikan Hattulan seurakunnasta vuonna 2017 ja muutti tänne.  Kappalaisen virassa teen osani kaikille papeille kuuluvista töistä:  saarnaan, messuan, kastan ja hautaan, tapaan seurakuntalaisia ja vierailen hoitolaitoksissa.  Vuonna 2022 olen ykkösriparin pappi.  Lisäksi huolehdin seurakunnan lähetystyöhön ja aikuistyöhön liittyvistä asioista.  Maaliskuun 2020 alusta lähtien olen hoitanut virkaani osa-aikaisesti (70 %), mikä tarkoittaa työpäivien määrän vähentämistä, kun seurakuntapapin työaikaa ei muuten mitata.

Minut vihittiin pappisvirkaan vuonna 1990 Kuopiossa, ja ehdin saada kuukausipalkkaa papin töistä neljältätoista eri seurakunnalta Suomessa ennen asettumistani Hattulaan.  Seurakuntapapin töiden lisäksi olen ollut myös lähetystyössä (1995-98 Namibiassa), kriisinhallintajoukon sotilaspappina (2013-14 Afganistanissa), opettajan sijaisena, freelance-kielenkääntäjänä ja koti-isänä.  (Ainoa lapseni on jo aikuinen eikä asu täällä päin.)