palmusunnuntain messu

kirkon alttaripöytä, pöydällä kukkia ja kynttilöitä, edessä violetti kangas

Hiljainen viikko alkaa.

"Jeesus oli tulossa Jerusalemiin.  Ihmiset, joita oli saapunut juhlille suurin joukoin, ottivat palmunoksia ja menivät häntä vastaan huutaen:
– Hoosianna!  Siunattu olkoon hän, joka tulee Herran nimessä, Israelin kuningas!
Jeesukselle tuotiin aasi, ja hän nousi sen selkään, niin kuin on kirjoitettu:
– Älä pelkää, tytär Siion, sinun kuninkaasi tulee!  Hän ratsastaa nuorella aasilla."  (Joh. 12: 12-15)

"Hiljainen viikko" alkaa riehakkaasti, mutta onkohan juhlinnan keskipiste hieman surumielisen näköinen?  Hän tietää, mihin tie vie, ja kuinka kansansuosio voi haihtua muutamassa päivässä.

Hattulan kirkossa sananselitysvuorossa ja ehtoollisen viettoa johtamassa on Miikka Anttila avustajanaan Jouni Salko.  Kanttorina on Anne Laulajainen.

Tervetuloa messuun!  Tilaisuus suoratoistetaan seurakunnan YouTube-kanavalla, joten siihen voi osallistua myös "etänä".

YouTube, Hattulan seurakunta Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Parolantie 45