pääsiäispäivän kirkkoilta

su 17.4. klo 18.00 – 19.00
kankaaseen kirjailtu kultapukuinen, kultasiipinen enkeli, joka on kumartunut palvovaan asentoon

Tyrvännön kirkko

Kristus on ylösnoussut!

Pääsiäisen tekstejä, kirkkodraamaa ja iloista yhteislaulua kirkon täydeltä, palvelusvuorossa Jouni Salko ja Ari Lehtonen.  Tervetuloa!

Päätteeksi tarjolla on pientä pääsiäiseen sopivaa iltapalaa "Pikkukirkossa" eli isossa eteisessä.

Virret:  907. 90. 88. 943. 85. 343.

Tilaisuutta ei videokuvata; ei internet-lähetystä.  Tilaisuudessa ei vietetä pyhää ehtoollista.

kappalainen (osa-aik.)
Parolantie 45
13720 Parola

Pastori kypsässä keski-iässä löysi monien pätkätöiden jälkeen itselleen vakituisen paikan Hattulan seurakunnasta vuonna 2017 ja muutti tänne.  Kappalaisen virassa teen osani kaikille papeille kuuluvista töistä:  saarnaan, messuan, kastan ja hautaan, tapaan seurakuntalaisia ja vierailen hoitolaitoksissa.  Vuonna 2022 olen ykkösriparin pappi.  Lisäksi huolehdin seurakunnan lähetystyöhön ja aikuistyöhön liittyvistä asioista.  Maaliskuun 2020 alusta lähtien olen hoitanut virkaani osa-aikaisesti (70 %), mikä tarkoittaa työpäivien määrän vähentämistä, kun seurakuntapapin työaikaa ei muuten mitata.

Minut vihittiin pappisvirkaan vuonna 1990 Kuopiossa, ja ehdin saada kuukausipalkkaa papin töistä neljältätoista eri seurakunnalta Suomessa ennen asettumistani Hattulaan.  Seurakuntapapin töiden lisäksi olen ollut myös lähetystyössä (1995-98 Namibiassa), kriisinhallintajoukon sotilaspappina (2013-14 Afganistanissa), opettajan sijaisena, freelance-kielenkääntäjänä ja koti-isänä.  (Ainoa lapseni on jo aikuinen eikä asu täällä päin.)