messu

su 24.4. klo 10.00
valo siivilöityy ikkunasta ristikon läpi

Hattulan kirkko

ensimmäisenä sunnuntaina pääsiäisestä

"Jeesus ilmestyi heidän keskelleen ja sanoi: »Rauhaa teille!»  Tämän sanottuaan hän näytti heille käsiään ja kylkeään. Ilo valtasi oppilaat, kun he näkivät Herran.  »Rauhaa teille», sanoi Jeesus uudelleen. »Niin kuin Isä on lähettänyt minut, niin lähetän minä teidät.»  Näin sanottuaan hän henkäisi heitä kohti ja sanoi: »Ottakaa Pyhä Henki.  Jos päästätte jonkun synneistään, hän saa ne anteeksi, mutta jos ette, hän ei saa niitä anteeksi.»
...Tämä kirja on kirjoitettu, jotta uskoisitte Jeesuksen olevan Kristus, Jumalan Poika. Kun uskotte, saatte elää hänen nimensä voimasta."
(Joh. 20:19-23,31, UT2020)

Pääsiäisaika jatkuu, mutta juhlasta siirrytään kohti arkea.  Joka päivään, myös arkeen, kuuluu sanoma syntien anteeksi saamisesta.  Ja niin kuin Taivaan Isä lähetti ainoan Poikansa, Jeesuksen, niin lähettää Jeesus seuraajansa arkeen ja juhlaan, koko maailmaan.

Papin tehtävissä ovat seurakuntapastorit Miikka Anttila ja Aleksi Riikonen sekä kanttorina Ari Lehtonen.  Kesä-kolmosen rippikoululaiset ovat myös mukana toteuttamassa messua.  Tervetuloa!

(Kuvassa Hattulan kirkon ikkunaa.)

  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

seurakuntapastori
Parolantie 45
13720 Parola

Varhaiskasvatuksen ja diakonian pappi, Yhteisvastuukeräyspäällikkö