su 8.5. klo 10.00 – 11.15
Lasten askartelemia paperikukkia telineissä pöydällä

kolmantena sunnuntaina pääsiäisestä, äitienpäivänä. Suoratoisto YouTubessa.

Pääsiäinen saa jatkua!  Luemme Raamatusta ilosta, ikävöinnistä ja uudesta voimasta.

Messun liturgina ja saarnaajana on Jouni Salko avustajanaan Miikka Anttila.  Kanttorina on Anne Laulajainen ja suntiona ensi kertaa uusi seurakuntamestarimme Anna-Mari Wartiainen.  Mieskvartetti onnittelee äitejä.  Tervetuloa!

Virret:  92:1-2,7.  105.  930.  961.  619:1-2.

Tilaisuus on nähtävissä ja kuultavissa suoratoistona seurakunnan YouTube -kanavalla.

(Kuva:  Lasten askartelemia äitienpäiväkukkia Hattulan kirkossa kaksi vuotta sitten, kun seurakunta ei voinut kokoontua kirkkoon pandemian vuoksi.  Kukat aseteltiin videokuvattavaa tilaisuutta varten pöydälle kirkon kuoriin.)

YouTube, Hattulan seurakunta Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Parolantie 45
13720 Parola

Pastori kypsässä keski-iässä löysi monien pätkätöiden jälkeen itselleen vakituisen paikan Hattulan seurakunnasta vuonna 2017 ja muutti tänne.  Kappalaisen virassa teen osani kaikille papeille kuuluvista töistä:  saarnaan, messuan, kastan ja hautaan, tapaan seurakuntalaisia ja vierailen hoitolaitoksissa.  Vuonna 2023 olen kakkosriparin ja päivärippikoulun pappi.  Lisäksi huolehdin seurakunnan lähetystyöhön ja aikuistyöhön liittyvistä asioista.

Minut vihittiin pappisvirkaan vuonna 1990 Kuopiossa, ja ehdin saada kuukausipalkkaa papin töistä neljältätoista eri seurakunnalta Suomessa ennen asettumistani Hattulaan.  Seurakuntapapin töiden lisäksi olen ollut myös lähetystyössä (1995-98 Namibiassa), kriisinhallintajoukon sotilaspappina, opettajan sijaisena, freelance-kielenkääntäjänä ja koti-isänä.  (Ainoa lapseni on nyt aikuinen eikä asu täällä päin.)