Lasten ja perheiden kevätkirkko

su 22.5. klo 10.00 – 10.45
punavalkoinen kudos, jossa on kuvattuna polvistunut ihminen ja yläviistosta häneen kohdistuvia säteitä

(sanajumalanpalvelus rukoussunnuntaina, kaikenikäiset saavat tulla!)

Jeesus sanoo:  ”Olen puhunut teille tämän, jotta teillä olisi minussa rauha.  Maailmassa te olette ahtaalla, mutta pysykää rohkeina: minä olen voittanut maailman” (Joh. 16:33).

Viides sunnuntai pääsiäisestä on nimeltään rukoussunnuntai.  Tänä keväänä rukoussunnuntain ohjelmassa on lasten ja perheiden kevätkirkko, jossa otetaan erityisesti huomioon perheiden pienimmät.  Miikka-pappi, Henni ja Johanna sekä Ari-kanttori ohjailevat jumalanpalveluksen viettoa.  Tänä sunnuntaina emme vietä ehtoollista.

Kaikenikäiset ovat tervetulleita!

Ennen pääsiäistä jaossa olleessa seurakunnan kausiesitteessä lasten ja perheiden kevätkirkko oli virheellisesti merkitty toukokuun 29. päivälle; pahoittelumme. – Tähän kevätkirkkoon voi osallistua myös "etänä" seurakunnan YouTube-kanavalla.

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

YouTube, Hattulan seurakunta Linkki avautuu uudessa välilehdessä

13720 Parola

Varhaiskasvatuksen ja diakonian pappi, Yhteisvastuukeräyspäällikkö Virkavapaalla 30.5.-26.6.2022

Vastuualue päiväkerhot Työvapaalla 9.8.2022 asti

13720 Parola

Vastuualue perhekerhot sekä päivähoitoyhteistyö Työvapaalla 9.8.2022 asti.