aikuisten grilli- ja saunailta

ti 24.5. klo 17.00 – 20.00
Tömäjärvi aurinkoisena kevätpäivänä, etualalla grilli ja laituri

Tömäjärven leirikeskus

Makkaraa, maissia ja makoisaa yhdessäoloa seurakunnan leirikeskuksen saunalla. (Päärakennuksessa on vielä remontti käynnissä ja roskalavat pihalla, joten emme mene sinne.)

Tömäjärven leirikeskus on ollut talven ja kevään aikana remontissa, mutta kesän kynnyksellä pääsemme taas käyttämään sitä.  Kesällä paikka on enimmäkseen lasten ja nuorten käytössä, mutta toukokuisena tiistai-iltana se on varattu täysi-ikäisille!

Tule tutkimaan paikkoja ja turisemaan ja nauttimaan suuhunpantavaa suoraan grillin ritilältä!  - Aiemmasta ilmoituksesta poiketen emme kokoonnu päärakennuksen pihan grillikatoksessa vaan saunarannassa. (Sen vuoksi puomi on kiinni.) Iltahartaus klo 19.50 rannalla.

Ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua.

Jos saunominen maittaa, naisten saunavuoro on klo 17.10-18.20 ja miesten 18.30-19.40.  Tömäjärvi on tähän vuodenaikaan vielä varsin viileä, mutta aikuiset voivat pulahtaa siellä omalla vastuullaan.

kappalainen (osa-aik.)
Parolantie 45
13720 Parola

Pastori kypsässä keski-iässä löysi monien pätkätöiden jälkeen itselleen vakituisen paikan Hattulan seurakunnasta vuonna 2017 ja muutti tänne.  Kappalaisen virassa teen osani kaikille papeille kuuluvista töistä:  saarnaan, messuan, kastan ja hautaan, tapaan seurakuntalaisia ja vierailen hoitolaitoksissa.  Vuoden 2022 alkupuoliskolla olin ykkösriparin pappi.  Lisäksi huolehdin seurakunnan lähetystyöhön ja aikuistyöhön liittyvistä asioista.  Kuluvan vuoden loppuun asti hoidan virkaani osa-aikaisesti (70 %), mikä tarkoittaa työpäivien määrän vähentämistä, kun seurakuntapapin työaikaa ei muuten mitata.

Minut vihittiin pappisvirkaan vuonna 1990 Kuopiossa, ja ehdin saada kuukausipalkkaa papin töistä neljältätoista eri seurakunnalta Suomessa ennen asettumistani Hattulaan.  Seurakuntapapin töiden lisäksi olen ollut myös lähetystyössä (1995-98 Namibiassa), kriisinhallintajoukon sotilaspappina (2013-14 Afganistanissa), opettajan sijaisena, freelance-kielenkääntäjänä ja koti-isänä.  (Ainoa lapseni on jo aikuinen eikä asu täällä päin.)