messu

su 29.5. klo 10.00 – 11.30
Tiilirakenteisen kirkon pääty aurinkoisena päivänä, ovi avoinna.

kuudentena sunnuntaina pääsiäisestä, mukana Voci ensemble

"Jos Hengen avulla kuoletatte syntiset tekonne, te saatte elää.  Kaikki, joita Jumalan Henki johtaa, ovat Jumalan lapsia.  Te ette ole saaneet orjuuden henkeä, joka saattaisi teidät jälleen pelon valtaan.  Olette saaneet Hengen, joka antaa meille lapsen oikeuden, ja niin me huudamme: 'Abba! Isä!'”  (Kirjeestä roomalaisille, 8. luvusta)

Ennen taivaaseenastumistaan Kristus lupasi omilleen Pyhän Hengen ja kehotti heitä odottamaan tämän lupauksen täyttymistä.  Kristuksen lupaama Pyhä Henki luo yhteyden taivaaseen astuneen Herran ja opetuslasten (seurakunnan) välille, karkottaa pelon ja tekee kristityt osallisiksi Kristuksesta ja hänen lahjoittamastaan pelastuksesta.  Pyhä Henki vakuuttaa kristityille, että he ovat Jumalan lapsia ja saavat Jeesuksen tavoin kutsua Jumalaa nimellä Abba, Isä.

Tervetuloa kirkkoon!  Saarnavuorossa ja ehtoollisen viettoa johtamassa on seurakuntapastori Miikka Anttila avustajanaan kappalainen Jouni Salko.  Kanttorina messussa on Ari Lehtonen.  Mukana musisoimassa on myös Voci ensemble.

Virret:  124, 130, 446, 568 ja 462:1-2.

Ennen pääsiäistä jaossa olleessa seurakunnan kausiesitteessä lasten ja perheiden kevätkirkko oli merkitty virheellisesti tälle sunnuntaille; pahoittelumme.  (Sen oikea päivämäärä oli 22. toukokuuta).  – Tähän messuun voi osallistua "etänä" seurakunnan YouTube -kanavalla.

YouTube, Hattulan seurakunta Linkki avautuu uudessa välilehdessä

Parolantie 45