konfirmaatiomessu

konfirmaatioalboja ja alban vyö sekä hento puinen kulkueristi

kesän ykkösriparin konfirmaatio toisena sunnuntaina helluntaista; myös suorana lähetyksenä Hattulan seurakunnan YouTube-kanavalla

"Joka rakastaa rahaa, ei saa sitä kyllin,
eikä se, joka rakastaa rikkautta, saa voittoa tarpeekseen.
Tämäkin on turhuutta."
(Vanhan testamentin Saarnaajan kirjan viidennestä luvusta)

– Mikä elämässä loppujen lopuksi kannattaa, mikä on kestävää?  Näitä kysymyksiä sopii välillä pohtia, myös kirkossa ja vaikka rippikoulussa.

Tervetuloa aamukymmeneksi koko seurakunnan yhteiseen messuun Hattulan kirkkoon!  Samalla konfirmoidaan ykkösleirillä rippikoulua käyneet nuoret.  Messussa ovat mukana rippikoulunopettajat Sari, Jouni, Roosa ja Ari-kanttori sekä Valtteri ja isoset.  Videokuvaa ja ääntä tästä tilaisuudesta voi seurata Hattulan seurakunnan YouTube -kanavalla sekä suorana lähetyksenä (kello 9.55 alkaen) että myöhemminkin kesäkuun aikana.

VIRRET:  125.  135.  954.  236.  326:1-.  229.  514.  332.

Tämän sunnuntain jälkeen kesäisten pyhäaamujen jumalanpalvelukset Hattulan seurakunnassa siirtyvät muihin tiloihin, pääasiassa Pyhän Ristin kirkkoon.  Hattulan kirkossa on vielä kesällä iltapäivisin konfirmaatiomessuja, mutta sunnuntaiaamupäivänä sinne kokoonnutaan messuun seuraavan kerran vasta syyskuussa.

• Nuorille Nuorille

YouTube, Hattulan seurakunta Linkki avautuu uudessa välilehdessä

kappalainen (osa-aik.)
Parolantie 45
13720 Parola

Pastori kypsässä keski-iässä löysi monien pätkätöiden jälkeen itselleen vakituisen paikan Hattulan seurakunnasta vuonna 2017 ja muutti tänne.  Kappalaisen virassa teen osani kaikille papeille kuuluvista töistä:  saarnaan, messuan, kastan ja hautaan, tapaan seurakuntalaisia ja vierailen hoitolaitoksissa.  Vuoden 2022 alkupuoliskolla olin ykkösriparin pappi.  Lisäksi huolehdin seurakunnan lähetystyöhön ja aikuistyöhön liittyvistä asioista.  Kuluvan vuoden loppuun asti hoidan virkaani osa-aikaisesti (70 %), mikä tarkoittaa työpäivien määrän vähentämistä, kun seurakuntapapin työaikaa ei muuten mitata.

Syksyllä 2022 esitin kahden työtoverini kanssa vaalihaasteen Hattulan seurakuntalaisille:  jos kirkkovaltuuston jäsenten vaalissa riittävän moni äänioikeutettu antaa äänensä kelle tahansa ehdokkaalle, karvoja katoaa.  Lupasin, että 925:stä äänestä (äänestysprosentti 16,1) ajan partani pois, ja kun hyväksyttyjä ääniä tuli yhteensä 944, partani lähti myöhään vaalipäivän iltana.  Pysyttelen nyt jonkin aikaa parrattomana, minkä vuoksi valokuvani täällä yhteystietoluettelossa on päivitetty :)
Tuhannestakahdestasadasta äänestä olisin ottanut kirkkaanpunaisen irokeesikampauksen, mutta tuohon tavoitteeseen seurakuntalaiset eivät aivan yltäneet.