Viestipyhiinvaellus Hattulasta Kalvolaan

to 30.6. klo 14.45
Viestipyhiinvaelluksen logo, ympyrän muotoinen kuvio, jota kehystää vaalean sinisellä fontilla sana viestipyhiinvaellus

Pyhän Ristin kirkko

Koko Suomen poikki kulkeva Pyhän Olavin mannerreittiä pitkin kulkeva viestipyhiinvaellus Savonlinnasta Turkuun tulee Hattulaan. Vaellamme Hattulan Pyhän Ristin kirkosta Kalvolan kirkkoon viestikapula mukanamme.

Kokoonnumme torstaina 30.6. klo 14.45 Hattulan Pyhän Ristin kirkkoon lähtöhartauteen, jonka jälkeen aloitamme matkan kohti Kalvolan kirkkoa. N. 25 km matka tehdään pyöräillen. Huoltoauto seuraa vaeltajia matkan ajan.  Lisätietoja täältä ja Virpi Järvinen p. 045 6578777.

Ilmoittaudu tälle pyhiinvaelluksen matkalle viimeistään 27.6. alla olevasta linkistä , etappi numero 8.

Ilmottaudu vaellukselle

Viestipyhiinvaellus Linkki avautuu uudessa välilehdessä