messu

su 3.7. klo 10.00
vanha seinämaalaus, joka esittää rippiin polvistunutta miestä ja ripin vastaanottavaa pappia

Pyhän Ristin kirkko

neljäntenä sunnuntaina helluntaista; messun jälkeen kirkkokahvit

Jos sadan lampaan omistajalla, vaikka fariseuksella, yksi lammas katoaa autiomaahan, hän lähtee etsimään sitä.  Kun hän löytää sen, hän nostaa sen iloiten hartioilleen.  Hän iloitsee niin kuin Jumalan enkelit iloitsevat yhdestäkin syntisestä, joka tekee parannuksen!  (Luukas 15: 1-10)

Jeesus kertoi vertauksia ilosta:  kyllä taivaassa riemu repeää, kun syntinen tekee parannuksen!  Tervetuloa ilon äärelle Pyhän Ristin kirkkoon!  Saarnavuorossa ja ehtoollisen viettoa johtamassa on Miikka Anttila avustajanaan Virpi Järvinen.  Kanttorina on Elina Remes.  Messun päälle nautitaan vapaaehtoisryhmän järjestämät kirkkokahvit.