Vanamajan ilta

ke 3.8. klo 19.00
puurakenteinen talo järven rannalla pihan puolelta katsottuna, etualalla koivu, seinää vasten polkupyörä

(Vanamaja, Kirjoituskalliontie 300)

Musiikkia ja kuulumisia maailmalta kesäiltana Vanajaveden rantamilla

Tervetuloa kesäisenä keskiviikkoiltana Vanamajalle!  Luvassa on laulua, soittoa ja kuulumisia maailmalta.  Seurakunnan työntekijöistä ovat mukana Elina Remes, Anna-Mari Wartiainen ja Jouni Salko.

Vanamaja sijaitsee kymmenisen kilometriä Parolasta pohjoiseen, ajo Suontaantien kautta.

• Musiikki Musiikki
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

kappalainen (osa-aik.)
Parolantie 45
13720 Parola

Pastori kypsässä keski-iässä löysi monien pätkätöiden jälkeen itselleen vakituisen paikan Hattulan seurakunnasta vuonna 2017 ja muutti tänne.  Kappalaisen virassa teen osani kaikille papeille kuuluvista töistä:  saarnaan, messuan, kastan ja hautaan, tapaan seurakuntalaisia ja vierailen hoitolaitoksissa.  Vuoden 2022 alkupuoliskolla olin ykkösriparin pappi.  Lisäksi huolehdin seurakunnan lähetystyöhön ja aikuistyöhön liittyvistä asioista.  Kuluvan vuoden loppuun asti hoidan virkaani osa-aikaisesti (70 %), mikä tarkoittaa työpäivien määrän vähentämistä, kun seurakuntapapin työaikaa ei muuten mitata.

Syksyllä 2022 esitin kahden työtoverini kanssa vaalihaasteen Hattulan seurakuntalaisille:  jos kirkkovaltuuston jäsenten vaalissa riittävän moni äänioikeutettu antaa äänensä kelle tahansa ehdokkaalle, karvoja katoaa.  Lupasin, että 925:stä äänestä (äänestysprosentti 16,1) ajan partani pois, ja kun hyväksyttyjä ääniä tuli yhteensä 944, partani lähti myöhään vaalipäivän iltana.  Pysyttelen nyt jonkin aikaa parrattomana, minkä vuoksi valokuvani täällä yhteystietoluettelossa on päivitetty :)
Tuhannestakahdestasadasta äänestä olisin ottanut kirkkaanpunaisen irokeesikampauksen, mutta tuohon tavoitteeseen seurakuntalaiset eivät aivan yltäneet.