Kesäillan konsertti Pyhän Ristin kirkossa

Pyhän Ristin kirkko

Lauluyhtye Voci ensemble

Konserttiin on vapaa pääsy ja vapaaehtoinen ohjelmamaksu. Tervetuloa!

Voci Ensemble, tuttavallisesti Voci, on kuudesta intohimoisesti lauluun suhtautuvasta pitkän linjan kuorolaisesta koostuva a cappella –yhtye (ilman säestystä laulava yhtye).

Ryhmä on laulanut yhdessä vuodesta 2015 ja toimii tavoitteellisesti, mutta harrastelijan rentoudella. Ohjelmistoa on Monteverdistä Mäntyjärveen, Kostiaisesta Kantelettareen ja renessanssista Rajattomaan.

Voci Ensemblen viikottaisten harjoitusten lisäksi säännöllisenä sen valmentajana toimii musiikkipedagogi Johanna Laukkanen, minkä lisäksi yhtyettä on koutsannut mm. Essi Wuorela.

Vocilla on ollut useita esiintymisiä ja konsertteja Hämeenlinnan seudulla ja Helsingissä. Lisäksi yhtye on ehtinyt osallistua menestyksekkäästi kuorokilpailuihin Espoossa ja Riikassa, Latviassa.

Vocissa laulavat:

Urpu Airas sopraano