Aikuisten ilta Tömäjärvellä

ti 23.8. klo 16.30 – 20.30

Tömäjärven leirikeskus

Grilli- ja saunailta leirikeskuksen saunan rannassa

Nyt on aikuisten vuoro tulla Tömälle!  Järvi kutsuu, ja grilli leirikeskuksen saunan rannassa on kuumana puoli viidestä alkaen:  makkaraa ja maissia.  Voit tulla ja mennä oman aikataulusi mukaan, mutta huomioithan saunavuorot:  naisten sauna 17.00-18.30, miesten 18.40-20.10.  Iltahartauden aika on 20.15.  Seurakunnan työntekijöistä mukana ovat Sari Airola ja Jouni Salko.

Ennakkoon ei tarvitse ilmoittautua.  Maksua ei peritä, mutta halutessasi voit sujauttaa sopivaksi katsomasi summan käteistä Yhteisvastuukeräyslippaaseen.

Kaikenikäiset täysi-ikäiset ovat tervetulleita!

kappalainen (osa-aik.)
Parolantie 45
13720 Parola

Pastori kypsässä keski-iässä löysi monien pätkätöiden jälkeen itselleen vakituisen paikan Hattulan seurakunnasta vuonna 2017 ja muutti tänne.  Kappalaisen virassa teen osani kaikille papeille kuuluvista töistä:  saarnaan, messuan, kastan ja hautaan, tapaan seurakuntalaisia ja vierailen hoitolaitoksissa.  Vuoden 2022 alkupuoliskolla olin ykkösriparin pappi.  Lisäksi huolehdin seurakunnan lähetystyöhön ja aikuistyöhön liittyvistä asioista.  Kuluvan vuoden loppuun asti hoidan virkaani osa-aikaisesti (70 %), mikä tarkoittaa työpäivien määrän vähentämistä, kun seurakuntapapin työaikaa ei muuten mitata.

Minut vihittiin pappisvirkaan vuonna 1990 Kuopiossa, ja ehdin saada kuukausipalkkaa papin töistä neljältätoista eri seurakunnalta Suomessa ennen asettumistani Hattulaan.  Seurakuntapapin töiden lisäksi olen ollut myös lähetystyössä (1995-98 Namibiassa), kriisinhallintajoukon sotilaspappina (2013-14 Afganistanissa), opettajan sijaisena, freelance-kielenkääntäjänä ja koti-isänä.  (Ainoa lapseni on jo aikuinen eikä asu täällä päin.)

Parolantie 45
13720 Parola