iltamessu

su 11.9. klo 18.00 – 19.00
Hattulan kirkko yläviistosta kuvattuna, vehreiden puiden ympäröimänä

neljäntenätoista sunnuntaina helluntaista; myös suoratoistona YouTubessa

Tervetuloa lainopettajan, ryöstetyn miehen, papin, leeviläisen ja laupiaan samarialaisen joukkoon, Jeesuksen seuraan!  Syyskuun toisena sunnuntaina messu Hattulan kirkossa alkaa vasta iltakuudelta.  Saarnavuorossa ja ehtoollisen viettoa johtamassa on kappalainen Jouni Salko.  Kanttorin tehtävissä on Elina Remes.

VIRRET:  501.  509.  954.  548.

Tilaisuus suoratoistetaan Hattulan seurakunnan YouTube -kanavalla.

YouTube, Hattulan seurakunta Linkki avautuu uudessa välilehdessä

kappalainen (osa-aik.)
Parolantie 45
13720 Parola

Pastori kypsässä keski-iässä löysi monien pätkätöiden jälkeen itselleen vakituisen paikan Hattulan seurakunnasta vuonna 2017 ja muutti tänne.  Kappalaisen virassa teen osani kaikille papeille kuuluvista töistä:  saarnaan, messuan, kastan ja hautaan, tapaan seurakuntalaisia ja vierailen hoitolaitoksissa.  Vuoden 2022 alkupuoliskolla olin ykkösriparin pappi.  Lisäksi huolehdin seurakunnan lähetystyöhön ja aikuistyöhön liittyvistä asioista.  Kuluvan vuoden loppuun asti hoidan virkaani osa-aikaisesti (70 %), mikä tarkoittaa työpäivien määrän vähentämistä, kun seurakuntapapin työaikaa ei muuten mitata.

Minut vihittiin pappisvirkaan vuonna 1990 Kuopiossa, ja ehdin saada kuukausipalkkaa papin töistä neljältätoista eri seurakunnalta Suomessa ennen asettumistani Hattulaan.  Seurakuntapapin töiden lisäksi olen ollut myös lähetystyössä (1995-98 Namibiassa), kriisinhallintajoukon sotilaspappina (2013-14 Afganistanissa), opettajan sijaisena, freelance-kielenkääntäjänä ja koti-isänä.  (Ainoa lapseni on jo aikuinen eikä asu täällä päin.)