mikkelinpäivän perhemessu

su 2.10. klo 10.00 – 10.45
valkoisesta huovasta leikattuja enkelihahmoja tummansinistä taustaa vasten

enkelien sunnuntain ehtoollisjumalanpalvelus lapsiperheille ja lapsenmielisille

Jeesus opettaa taas ihan outoja, Miikka-papista nyt puhumattakaan.  Siis että omia enkeleitä ei olekaan vain isoilla ja mahtavilla ihmisillä, vaan myös ihan tavallisilla lapsilla, pienilläkin!  (Mennäänpä sunnuntaina kirkkoon ja otetaan tarkemmin selvää tästä jutusta...)

Mikkelinpäivä on arkkienkeli Mikaelin ja kaikkien hyvien enkelien sunnuntai.  Perhemessu Hattulan kirkossa on koko seurakunnan yhteinen jumalanpalvelus, mutta toteutuksessa otetaan erityisesti huomioon lapset ja lapsiperheet.  Tilaisuus kestää noin 45 minuuttia.

Mukana ovat Miikka-pappi, lastenohjaajat Henni ja Johanna sekä Elina-kanttori ja Susanna-suntio.  Ja on Jeesuskin paikalla, vaikkei häntä näy (paitsi alttaritauluissa).

• Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille

Parolantie 45