Vanhustenviikon messu arkipäivänä

ti 4.10. klo 12.30
Näkymä salin sisällä, vasemmalla ikkunasta näkymä puistikkoon, jossa ensimmäiset syksyn merkit ovat jo havaittavissa, ja oikealla vaalea sisäseinä, jolla risti ja sen alla kapea pöytä

Hattulan seurakuntatalo

sanaa ja sakramenttia syksyisenä tiistaipäivänä (HUOM! paikka: ei kirkossa vaan Parolassa! HUOM! aika: ei 12 vaan 12.30)

Valtakunnallisen vanhustenviikon ohjelman osana Hattulan seurakunta järjestää ehtoollisjumalanpalveluksen seurakuntatalossa.  Seurakunnan työntekijöistä ovat mukana kirkkoherra Virpi Järvinen, diakoniatyöntekijät Sari Airola ja Ritva Viitala sekä kanttori Elina Remes.

Seurakunta järjestää tarvittaessa kuljetuksen messuun tulijoille eikä peri siitä maksua.  Kuljetukseen tulee ilmoittautua diakoniatyöntekijöille 30.9. mennessä puh. 040 7274052 (Ritva) tai 045 6577145 (Sari).

– Tieto tästä tilaisuudesta jäi valitettavasti pois seurakunnan painetusta kausiesitteestä.  Vanhustenviikolla kuitenkin järjestetään arkipäivänä messu kuten ennenkin; paikka vain on vaihtunut kirkosta seurakuntataloon ja alkamisaika puoli yhteen.  (Kaupunkiuutisten ilmoituksessa aika on 12, mutta aloitamme siis 12.30.)

  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

diakoniatyöntekijä
Parolantie 45
13720 Parola