messu

puurakenteisen kirkon kellotorni, jonka luukkuja on avattu

Tyrvännön kirkko

kahdeksantenatoista sunnuntaina helluntaista

Jos KAIKKI juutalaiset viettäisivät edes YHDEN sapatin JUURI niin kuin se kuuluu viettää, ajattelivat fariseukset, niin messias tulisi.  Mutta messias olikin jo tullut, ihmisten toimista riippumatta, ja oli sapatti.  Tarkkana kuin porkkana fariseukset ja lainopettajat seurasivat, mitä Jeesus tekisi.  Ja kuinkas sitten kävikään – siitä kuulemme enemmän messussa!  Ja tietysti saamme laulaa ja rukoilla ja nauttia pyhää ehtoollista.

Lokakuussa (kuten syyskuussakin) kuukauden toisena sunnuntaina seurakunnan kello kymmenen jumalanpalvelukseen kokoonnutaan Tyrvännön kirkkoon.  Saarnavuorossa ja ehtoollisen viettoa johtamassa on tällä kertaa seurakuntapastori Aleksi Riikonen avustajanaan Miikka Anttila.  Kanttorina on Elina Remes.  Tervetuloa!

Kolehti kerätään Medialähetys Sanansaattajille Lähi-itään lähetettävien kristillisten satellittitelevisio-ohjelmien tuottamiseen.

(Hattulan kirkossa on messu illalla kello 18 alkaen.)

seurakuntapastori, rippikoulu ja nuorisotyö
Parolantie 45