kynttiläkinkerit Vanamajalla

oranssi kynttilä palaa hämärässä

(osoite: Kirjoituskalliontie 300)

Lokakuun viimeisen sunnuntain ilta pimenee ja kynttilät tuikkivat, kun kokoonnumme kinkereille. Esillä on erilaisia raamatunkäännöksiä.

Kinkereillä kuulemme ja keskustelemme yhteisestä uskostamme ja seurakunnan asioista.  Kanttori laulattaa virsiä.  Kenenkään lukutaitoa tai katekismuksen osaamista ei kuulustella.  Jossain välissä on tarjolla pientä suuhunpantavaa.  Merven, Suontaan ja Tenholan kylien yhteisille kynttiläkinkereille saa tulla kauempaakin; kaikki ovat tervetulleita!

HUOM!  Jos käytät älypuhelinta, ota se mukaan!  (Mutta ilmankin pärjää, joten tervetuloa kaikki!)  Näistä kinkereistä alkaen ensi kesään asti kinkerien aiheena Hattulan seurakunnassa on uusi Uuden testamentin suomennos UT2020 ja Raamatun kääntäminen yleensäkin.  (Raamattu on maailman käännetyin kirja; tiedätkö, kuinka monelle kielelle se on julkaistu?)

Seurakunnan työntekijöistä mukana ovat kanttori Elina Remes ja kappalainen Jouni Salko.

Vanamaja sijaitsee Vanajaveden rannalla noin kymmenen kilometriä Parolasta pohjoiseen, ajo Suontaan kartanon kautta.