Kauneimmat joululaulut

su 11.12. klo 18.00
joululauluvihkon kansi, jossa kuvattuna maapallo sekä afrikkalainen poika ja aasialainen tyttö

Inkalan kartanon Pakarituvassa

On jo viideskymmenes adventin aika, kun Kauneimmat joululaulut kajahtavat Suomen seurakunnissa Suomen Lähetysseuran toimittamista vihkoista, Lähetysseuran joulukeräyksen hyväksi. Tekee hyvää!

Tervetuloa laulamaan Kauneimpia joululauluja!  Hämeen härkätietä pääsee Järviöistentien pohjoispäähän ja sieltä edelleen Inkalantielle.  Kartanon osoite on Inkalantie 91.

Ensin nautimme lämmintä juotavaa ja muutakin hyvää.  Vapaaehtoinen maksu tarjoilusta menee Suomen Lähetysseuran joulukeräykseen.  Elina-kanttori säestää, ja Jouni jutustelee laulujen välissä sen verran, että hitaammat ehtivät vetää henkeä.

  • Musiikki Musiikki
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

kappalainen
Parolantie 45
13720 Parola

Pastori kypsässä keski-iässä löysi monien pätkätöiden jälkeen itselleen vakituisen paikan Hattulan seurakunnasta vuonna 2017 ja muutti tänne.  Kappalaisen virassa teen osani kaikille papeille kuuluvista töistä:  saarnaan, messuan, kastan ja hautaan, tapaan seurakuntalaisia ja vierailen hoitolaitoksissa.  Vuonna 2023 olen kakkosriparin ja päivärippikoulun pappi.  Lisäksi huolehdin seurakunnan lähetystyöhön ja aikuistyöhön liittyvistä asioista.

Minut vihittiin pappisvirkaan vuonna 1990 Kuopiossa, ja ehdin saada kuukausipalkkaa papin töistä neljältätoista eri seurakunnalta Suomessa ennen asettumistani Hattulaan.  Seurakuntapapin töiden lisäksi olen ollut myös lähetystyössä (1995-98 Namibiassa), kriisinhallintajoukon sotilaspappina, opettajan sijaisena, freelance-kielenkääntäjänä ja koti-isänä.  (Ainoa lapseni on nyt aikuinen eikä asu täällä päin.)