kolmannen adventtisunnuntain messu

su 11.12. klo 10.00
Neljä valkoista kynttilää on rivissä pöydällä, kolmessa liekki ja yksi vielä sytyttämättä.  Palavista kynttilöistä kaksi on jo melko lyhyitä.

"Kuuletko, kansa, / saat kutsun elämään, / kun saapuu kuninkaasi, / Messias nimeltään. / Vain hän on Herra, / hän kutsuu elämään." (virsi 12:6)

Kolmantena adventtisunnuntaina osoitamme kohti Jeesusta, Jumalan Karitsaa.  Kaikille hän ei kelpaa, mutta voimme osoittaa häntä kohti ja kiittää Jumalaa:  Jeesus on paras joululahja!  Kiitämme Jumalaa myös kaikista, jotka ovat opastaneet ja nytkin opastavat toisia Jeesuksen luo.

Sananselitysvuorossa ja ehtoollisen viettoa johtamassa on seurakuntapastori Aleksi Riikonen.  Avustamassa on kappalainen Jouni Salko ja kanttorina Elina Remes.

Kolehti kerätään Suomen Lähetysseuralle lasten hyväksi tehtävään työhön maailmalla.  Hyvän elämän edellytykset puuttuvat miljoonilta lapsilta; me voimme auttaa joitakin.

Tervetuloa!  Tilaisuuteen voi osallistua myös "etänä" Hattulan seurakunnan YouTube-kanavalla (linkki alla).  Suora lähetys Hattulan kirkosta alkaa kello 9.55.

YouTube, Hattulan seurakunta Linkki avautuu uudessa välilehdessä