Metsäkirkko

puinen pöytä ja risti hämärässä, lumisessa metsässä

Marttaristillä

Neljäs adventtisunnuntai hämärtyy illaksi, kun seurakuntaa kokoontuu ulkoilmahartauteen. Tilaisuuteen on yhteiskuljetus.

Mennään metsään jumalanpalvelukseen, perinteiseen tapaan!  Päivänvaloa on vielä sen verran, että yhteislaulujen sanoja näkee lukea.  Sitten nautitaan lämmikkeeksi glögiä, sellaista lapsillekin sopivaa.  Puhepuolesta vastaa seurakuntapastori Miikka Anttila.

Kokoontumispaikka on Parolan luoteispuolella Rannikontien ja Marttaristintien risteyksen tuntumassa.  Risteyksestä on valaistua polkua pitkin toistasataa metriä kävelymatkaa metsän halki pienelle aukiolle, jossa on hyvä kokoontua.  Istuimia ei ole eikä mitään katosta.  On hyvä varustautua sään mukaisesti.  Hartaushetken jälkeen voi lämmitellä nuotiolla ja glögiä hörppien.

Kapeiden teiden varsilla ja risteyksessä on hyvin vähän pysäköintitilaa.  Sen vuoksi on suositeltavaa käyttää seurakunnan järjestämää ilmaista yhteiskuljetusta.  Bussi lähtee Parolasta seurakuntatalon pihasta (Parolantie 45, Hattula) kello 15.00.  Paluukyyti lähtee noin kello 16.30.

Tämä tilaisuus on samaan aikaan kuin Kauneimmat joululaulut -yhteislaulutilaisuus Hattulan kirkossa (mutta ei sentään samaan aikaan kuin jalkapallon miesten MM-finaali...)

Parolantie 45
13720 Parola

Varhaiskasvatuksen ja diakonian pappi, Yhteisvastuukeräyspäällikkö Virkavapaalla 29.1.2023 saakka.