aattokirkko

la 24.12. klo 16.00 – 16.45
etualalla joulukuusi, taempana voimakkaasti valaistu kirkon alttari suurine alttaritauluineen

Jouluaaton ilta on jo hämärtynyt, kun kokoonnutaan lyhyehköön jumalanpalvelukseen Hattulan kirkossa. On joulun evankeliumin ja virsien aika. Ehtoollista emme vietä.

Hattulan seurakunta järjestää jouluaattona iltapäivällä kaksi "aattokirkkoa", ensin kello 14 Tyrvännössä ja sitten tämän tilaisuuden kello 16 Hattulan kirkossa.

Tilaisuus kestää reilusti alle tunnin.  Papin tehtävissä on seurakuntapastori Aleksi Riikonen ja kanttorina Ari Lehtonen.

Adventin aika vaihtuu joulun sanomaan:  Vapahtaja on syntynyt, ja paimenet saavat elämänsä sätkyn!

Aattokirkossa Hattulassa kerätään kolehti Suomen Lähetysseuralle seurakuntamme nimikkolähettien hyväksi.
Tilaisuutta ei videokuvata eikä siitä ole lähetystä internetissä.

(Kuvassa Hattulan kirkon alttari ja joulukuusi vuoden 2013 jouluaattona.)

seurakuntapastori, rippikoulu ja nuorisotyö
Parolantie 45