Hyvän sanan ja iltateen tunti

ti 3.1. klo 18.00 – 19.00
enkelinmuotoisia pikkuleipiä kulhossa ja valkoisia teemukeja pinossa pöydällä, taustalla kukkia

Hattulan seurakuntatalo

Poikkea peremmälle Parolantieltä tiistai-iltana!

Yhteisen pöydän ääreen on hyvä tulla aikuiseen seuraan.  Teepannu on kuumana, ja teen kaveriksi on enkelipipareita.  Muutamat Raamatun jakeet johdattavat keskusteluun, joka saa rönsyillä.  Toiveena on, että ilta voisi olla vastapaino sosiaalisen median usein myrkylliselle keskustelulle; nyt voimme jättää valituksen ja pahan puhumisen vähemmälle ja puhua kasvotusten hyviä sanoja.

Tammikuun kokoontumisissa (3., 17. ja 31. päivän iltoina) voimme myös miettiä näille parittomien viikkojen tiistai-iltojen kokoontumisille sujuvamman nimen!

Mukana on kappalainen Jouni Salko.

  • Aikuisille Aikuisille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

kappalainen
Parolantie 45
13720 Parola

Pastori kypsässä keski-iässä löysi monien pätkätöiden jälkeen itselleen vakituisen paikan Hattulan seurakunnasta vuonna 2017 ja muutti tänne.  Kappalaisen virassa teen osani kaikille papeille kuuluvista töistä:  saarnaan, messuan, kastan ja hautaan, tapaan seurakuntalaisia ja vierailen hoitolaitoksissa.  Vuonna 2023 olen kakkosriparin ja päivärippikoulun pappi.  Lisäksi huolehdin seurakunnan lähetystyöhön ja aikuistyöhön liittyvistä asioista.

Minut vihittiin pappisvirkaan vuonna 1990 Kuopiossa, ja ehdin saada kuukausipalkkaa papin töistä neljältätoista eri seurakunnalta Suomessa ennen asettumistani Hattulaan.  Seurakuntapapin töiden lisäksi olen ollut myös lähetystyössä (1995-98 Namibiassa), kriisinhallintajoukon sotilaspappina, opettajan sijaisena, freelance-kielenkääntäjänä ja koti-isänä.  (Ainoa lapseni on nyt aikuinen eikä asu täällä päin.)