"juonnettu jumis"

su 29.1. klo 10.00
öljyvärimaalaus, jossa etualalla kuvattuna veden päällä kävelevä Jeesus ja aaltoihin vajoava Pietari, taustalla veneessä muita miehiä

Tässä messussa ovat mukana seurakunnan rippikoululaiset. Messun aikana selitetään jumalanpalvelustapoja ja messun osien merkitystä.

Oppia ikä kaikki – kertaus on opintojen äiti.  Kaikenikäiset seurakuntalaiset ovat tervetulleita messuun, joka on osa tämän vuoden rippikoulua.  Messun lomassa selitetään jumalanpalveluksen tapoja ja järjestystä.  Saarnavuorossa ja ehtoollisen viettoa johtamassa on Aleksi Riikonen avustajinaan Sari Airola, Joonas Oja ja Carita Rosberg.  Kanttorina on Elina Remes.  Rippikoulun isosia on messussa eri tehtävissä.

On neljäs sunnuntai loppiaisesta.  Kuulemme, mitä Matteuksen evankeliumi kertoo eräästä Jeesuksen opetuslasten oppimiskokemuksesta.  Vastatuuleen piti purjehtia, vaan kuinkas sitten kävikään...

(Kuva:  "Saint Pierre tentant de marcher sur les eaux", François Boucher 1766)

• Nuorille Nuorille

seurakuntapastori, rippikoulu ja nuorisotyö