kynttilänpäivän perhekirkko ja talvitapahtuma

su 5.2. klo 10.00
Yhteisvastuukeräyksen punavalkoinen tunnus, risti sydämessä

Hattulan kirkko

Yhteisvastuukeräyksen avaus ja toimintaa koko perheelle

Kynttilänpäivänä kuulemme joulun jälkikaikuja:  reilun kuukauden ikäinen Jeesus on ensivisiitillä Jerusalemin temppelissä.  Mitäs täällä tapahtuukaan?

Perhekirkossa jumalanpalvelus ei kestä niin kauan kuin tavallisesti.  Kirkonmäelle voi kuitenkin jäädä pitemmäksi aikaa, sillä jumalanpalveluksen jälkeen kirkossa ja pihalla on monenlaista toimintaa aina kahteen asti iltapäivällä.  Lunta on nyt kirkonmäen rinteessä niukalti, mutta lapsille sopiva pulkkamäki on saatu rakennettua.

Talvitapahtumassa kello 11–14 kirkossa ja kirkonmäellä voit ostaa Yhteisvastuukeräyksen hyväksi makkaraa, muurinpohjalettuja ja kahvion herkkuja tai vaikka kasvomaalauksen.  Yhteisvastuukeräyksen hyväksi voit myös ostaa esimerkiksi käsitöitä tai heijastimen.  Urkuparvella voi musisoida tai ottaa itsestään jalkapuuselfien!  Lapsille on kepparirata (oma keppihevonen mukaan) ja poniratsastusta (ponit paikalla kello 11–13).  Kirkontornissa voi käydä opastetusti aina kirkonkelloilla asti.

Talvitapahtuman ostokset Yhteisvastuun hyväksi tehdään euron hintaisilla lipukkeilla, joita voi ostaa sekä käteisellä että pankkikortilla myyntipisteestä kirkkosalissa.

Saarnavuorossa on kirkkoherra Virpi Järvinen ja kanttorina Ari Lehtonen.  Mukana on myös muita seurakunnan työntekijöitä ja tämän vuoden ykkösripari.

  • Lapsille ja lapsiperheille Lapsille ja lapsiperheille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä
  • Lähetys- ja avustustyö Lähetys- ja avustustyö

Linkki avautuu uudessa välilehdessä