messu

su 19.3. klo 10.00
violettiin kankaaseen verhoiltu alttari, jolla on kukkia, avoin Raamattu ja kaksi palavaa kynttilää

Hattulan kirkko

neljäntenä paastonajan sunnuntaina

"Jättäkää kaikki pahuus ja vilppi, kaikki teeskentely ja kateus ja kaikki panettelu.  Niin kuin vastasyntyneet lapset tavoitelkaa puhdasta sanan maitoa, jotta sen ravitsemina kasvaisitte pelastukseen.  Olettehan te 'maistaneet Herran hyvyyttä'."  
(Ensimmäisestä Pietarin kirjeestä, luvusta 2)

Tervetuloa messuun!  Sananselitysvuorossa ja ehtoollisen viettoa johtamassa on Miikka Anttila avustajanaan Jouni Salko.  Kanttorina on Elina Remes.  Tilaisuuteen on mahdollista osallistua myös "etänä" (linkki seurakunnan YouTube-kanavalle on alla).

Neljättä paastonajan sunnuntaita sanotaan myös "leipäsunnuntaiksi" ja puolipaastosunnuntaiksi.  Matkalla kohti pääsiäistä on hyvä pysähtyä tauolle syömään eväitä.  Suomen ev.-lut. kirkossa on melko uusi käytäntö, että rippikoululaiset voivat jo ennen konfirmaatiota osallistua ehtoolliselle ilman vanhempiaan ja kummejaan, kun se tapahtuu ryhmänä rippikoulunopettajan ohjauksessa.  Hattulan seurakunnassa näin tapahtuu kevättalven ja kevään aikana muutamassa jumalanpalveluksessa, kuten tässä messussa Hattulan kirkossa.

Tässä messussa kerätään kolehti Helsingin Raamattukoulusäätiölle Raamatun opetuksen järjestämiseen ja verkkoraamattuopetuksen kehittämiseen.

  • Nuorille Nuorille
  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

YouTube, Hattulan seurakunta Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

seurakuntapastori
Parolantie 45
13720 Parola

Varhaiskasvatuksen ja diakonian pappi, Yhteisvastuukeräyspäällikkö