Retulan-Monaalan kinkerit

su 19.3. klo 14.00 – 16.00
Pöydällä vasemmalla iso, vihreäkantinen Raamattu, keskellä Uusi testamentti kreikaksi ja suomennoksina, uudempi suomennos älypuhelimen näytöllä, ja oikealla Matteuksen evankeliumin savonnos.

Pirjo Villmanilla, Retulansaarentie 106

virsilaulua, raamatunkäännöksiin tutustumista, kaffetta ja yhdessäoloa (saa tulla kauempaakin!)

Kinkereillä ei nykyään kuulustella lukutaitoa, eikä siellä joudu laulukokeeseen!  Pelko pois ja sekaan, ja nykyään saa osallistua muihinkin kuin oman kylän kinkereihin!

Hattulan seurakunnan tämän vuoden kinkeriaiheena ovat erilaiset raamatunkäännökset.  Uuden testamentin uusin suomennos UT2020 on suunniteltu erityisesti mobiilikäyttöön, joten nyt kinkereillä saa kerrankin luvan kanssa räplätä kännykällä!  (Osallistua voi kuitenkin myös ilman puhelinta.)  Kinkeriaiheeseen johdattelee kappalainen Jouni Salko.  Sopivissa väleissä kanttori opettaa ja laulattaa virsiä.

– Samana päivänä illalla kello 18 kokoonnutaan kinkereille Tyrvännön kylätaloon.

  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

kappalainen
Parolantie 45
13720 Parola

Pastori kypsässä keski-iässä löysi monien pätkätöiden jälkeen itselleen vakituisen paikan Hattulan seurakunnasta vuonna 2017 ja muutti tänne.  Kappalaisen virassa teen osani kaikille papeille kuuluvista töistä:  saarnaan, messuan, kastan ja hautaan, tapaan seurakuntalaisia ja vierailen hoitolaitoksissa.  Vuonna 2023 olen kakkosriparin ja päivärippikoulun pappi.  Lisäksi huolehdin seurakunnan lähetystyöhön ja aikuistyöhön liittyvistä asioista.

Minut vihittiin pappisvirkaan vuonna 1990 Kuopiossa, ja ehdin saada kuukausipalkkaa papin töistä neljältätoista eri seurakunnalta Suomessa ennen asettumistani Hattulaan.  Seurakuntapapin töiden lisäksi olen ollut myös lähetystyössä (1995-98 Namibiassa), kriisinhallintajoukon sotilaspappina, opettajan sijaisena, freelance-kielenkääntäjänä ja koti-isänä.  (Ainoa lapseni on nyt aikuinen eikä asu täällä päin.)