palmusunnuntain messu

su 2.4. klo 10.00
palmunlehvä

Hattulan kirkko

Hiljainen viikko alkaa.

"Olkoon teilläkin sellainen mieli, joka Kristuksella Jeesuksella oli.
Hänellä oli Jumalan muoto,
mutta hän ei pitänyt kiinni oikeudestaan
olla Jumalan vertainen
vaan luopui omastaan.
Hän otti orjan muodon
ja tuli ihmisten kaltaiseksi.
Hän eli ihmisenä ihmisten joukossa,
hän alensi itsensä ja oli kuuliainen kuolemaan asti,
ristinkuolemaan asti."
(Kirjeestä filippiläisille, toisesta luvusta)

Tervetuloa messuun viikkoa ennen pääsiäistä!  Sananselitysvuorossa ja ehtoollisen viettoa johtamassa on Jouni Salko avustajanaan Aleksi Riikonen.  Kanttorina on Elina Remes ja lauluavustajana Rauno Rantaniemi.  Kolehti Kirkon ulkomaanavulle köyhyyden vähentämiseen kehittyvissä maissa.

VIRRET:  15.  499.  61.  517.  325:1-2.

Tilaisuus suoratoistetaan internetissä Hattulan seurakunnan YouTube-kanavalla (linkki alla).  Suora lähetys alkaa kello 9.55.

  • Jumalanpalvelukset ja uskonelämä Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

YouTube, Hattulan seurakunta Linkki avautuu uudessa välilehdessä


Ota yhteyttä

kappalainen
Parolantie 45
13720 Parola

Pastori kypsässä keski-iässä löysi monien pätkätöiden jälkeen itselleen vakituisen paikan Hattulan seurakunnasta vuonna 2017 ja muutti tänne.  Kappalaisen virassa teen osani kaikille papeille kuuluvista töistä:  saarnaan, messuan, kastan ja hautaan, tapaan seurakuntalaisia ja vierailen hoitolaitoksissa.  Vuonna 2023 olen kakkosriparin ja päivärippikoulun pappi.  Lisäksi huolehdin seurakunnan lähetystyöhön ja aikuistyöhön liittyvistä asioista.

Minut vihittiin pappisvirkaan vuonna 1990 Kuopiossa, ja ehdin saada kuukausipalkkaa papin töistä neljältätoista eri seurakunnalta Suomessa ennen asettumistani Hattulaan.  Seurakuntapapin töiden lisäksi olen ollut myös lähetystyössä (1995-98 Namibiassa), kriisinhallintajoukon sotilaspappina, opettajan sijaisena, freelance-kielenkääntäjänä ja koti-isänä.  (Ainoa lapseni on nyt aikuinen eikä asu täällä päin.)